Kontakta oss på:

Telefon +46 070-5798308,
via kontaktformuläret
eller sök personal här >

- Några av Europas ledande experter erbjuder världens främsta brandskyddssystem

Inom Nextech  – Nordic Ex Technology – har vi mer än tio års erfarenhet från brand- och skyddsbranschen där vi har specialiserat oss inom industri- och processsäkring. Vår personal hör till de ledande experterna inom projektering, installation och service av brandskyddssystem i Europa.

Vi har erfarenhet av projektering och idrifttagning av system för anläggningar av alla storlekar och i hela världen – t.ex. innehåller vår referenslista Dong Energy Avedøreværket, DLG, Hill’s Pet Nutrition Emporia (USA), Aalborg Portland och Velux.

Nextech säljer några av världens mest avancerade brandskyddssystem. Vi är bl.a. den enda svenska återförsäljaren av gnistsläckningssystem från det stora tyska företaget GreCon, som är en av världens ledande tillverkare inom området. Vi kan våra produkter och komponenter ned till minsta detalj och vi kan således erbjuda förstklassig rådgivning om både komponenter, styrsystem, användning, underhåll och säkerhetsprocedurer för att bara nämna några områden.

Våra system lever naturligtvis upp till alla ATEX-specifikationer samt en rad andra standarder och kan därför hjälpa företag med att godkännas i förhållande till brandskyddsregler och försäkringskrav.

Kontakta oss på tel. +46 070-5798308 för mer information.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.